miércoles, 14 de mayo de 2008

Xtec

Hola companys i companyes!!!

A la classe de NTAE, junt amb les meves companyes Sara Garcia i Montse Torres, vam fer l'exposisció de la pàgina web Xtec a la resta de companys de classe.
Xtec és una pàgina el nom del qual és molt conegut pels navegadors d'internet, però molt poca gent la coneix realment i sap quins serveis ofereix.
És per això, que gràcies a aquest treball realitzat hem pogut conèixer a fons un espai molt útil per a futurs mestres que som, ja que la pàgina està relacionada amb el món de l'educació.
La pàgina web esmentada és la següent:
http://www.xtec.cat/

En el fòrum que hi ha al blink, dins del grup 5: Xtec, hi ha moltes altres informacions i pàgines webs que parlen sobre Xtec, i a més a més, un Power Point teòric que ens servirà per estudiar per a l'exàmen.

Aquest és l'enllaç:
http://blink2k4.blanquerna.url.edu/login.aspx?ReturnUrl=%2fintranet%2fDefault.aspx

Aquesta entrada l'he creada, no només per parlar de Xtec, ja que ja teniu la pàgina i la teoria, sinó sobretot per parlar de l'exposició de la classe.
A NTAE, durant tot el curs, hem après que gràcies a la noves tecnologies es poden canviar moltes dinàmiques a l'aula. Una d'elles és canviar la típica exposició parlada memoritzant un text, per exposicions on els alumnes experimentin el que s'exposa. Els exemples més clars són totes les exposicions que hem fet a l'aula.
La nostra, tractava de realitar una búsqueda per la pàgina web, de títols que anavem dient nosaltres, i aquesta mena de joc era l'excusa perquè els nostres companys coneguessin la pàgina d'una manera més divertida i motivadora.

Gràcies a aquestes exposicions hem après una forma molt més dinàmica i eficaç per fer que els nostres alumnes aprenguin realment.
Un petó i fins la pròxima!

No hay comentarios: